Mart Net

Fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o.

Mart is sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut. Hij heeft zijn opleiding genoten aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heeft hij zich verder ontwikkeld binnen het manueel therapeutisch handelen aan de Hogeschool van Utrecht. Hierdoor ligt zijn specialiteit bij het behandelen van rug- en nekklachten. Naast het behandelen van rug- en nekklachten behandeld Mart ook mensen met knie- en heupklachten, maar u kunt ook voor COVID-19 herstelzorg bij Mart terecht. Momenteel loopt er een onderzoek van het AMC naar de beste fysiotherapeutische zorg voor mensen met knieartrose waar hij aan mee doet.
In zijn vrije tijd is Mart een fanatieke hardloper en is hij vaak op de tennisbaan te vinden. Door de affiniteit met deze sporten kunt u voor hardloop- en tennis gerelateerde blessures goed bij hem terecht.
Sinds 2017 is Mart aangesloten bij het ParkinsonNet. Het netwerk zorgt voor up to date kennis en behandeling voor mensen met de ziekte van Parkinson. Deze behandelingen vinden zowel in de praktijk als aan huis plaats.

Voor een afspraak of vragen bel 020-6629348 of email mart@fysiotherapievanbreestraat.nl

Mart is aanwezig op Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag (op afspraak)

ParkinsonNet

www.parkinson-vereniging.nl

BIG nummer 59918826504