Pieterjan Sorgdrager

Pieterjan Sorgdrager

Book Appointment

Pieterjan Sorgdrager

Fysiotherapeut. manueel therapeut i.o., maatschapslid

Mijn naam is Pieterjan en ik ben geboren en getogen in Amsterdam Zuid. Hoewel ik sinds een paar jaar in Ouderkerk aan de Amstel woon, ben ik blij nog steeds te werken in mijn oude vertrouwde buurt.

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heb vervolgens in verschillende praktijken in Amsterdam gewerkt. Daarnaast heb ik dat gelukkig kunnen combineren met mijn grote liefde voor het reizen en heb zodoende veel van de wereld mogen zien.

In 2011 heb ik samen met oud collega Benjamin en Maarten de huidige praktijk overgenomen en zijn sinds 2022 verhuisd van de van Breestraat naar de Dufaystraat. Toen ik ook de opleiding Manuele Therapie volgens het Maitland concept gestart.

Naast mijn fysiotherapie ben ik mijn hele leven actief geweest in hockey als speler en trainer en sta nu weer als enthousiaste ouder langs de lijn bij mijn zoontje. Zelf ben ik tegenwoordig erg fanatiek aan het wielrennen en ben ik regelmatig terug te vinden langs de Amstel en Neerlands wegen.

 

Pieterjan als therapeut

Het menselijk lichaam fascineert mij intens en het mooiste van het vak fysiotherapie vind ik het helpen van de mens bij klachten en het inzichtelijk maken van de problemen.

 

Waarvoor kun je bij mij terecht

Of het nou via een manuele behandeling is, in de oefenzaal of bij mensen thuis. Zowel oud als jong, sporter of niet sporter, iedereen is van harte welkom!

 

Meest relevante opleidingen en cursussen

Fysiotherapie
Manuele therapie Maitland Concept (nog niet afgerond)

 

Een afspraak maken?

Dit kan snel en gemakkelijk via deze pagina! Hier kan ook een voorkeur voor een therapeut aangeven worden. Je kunt Pieterjan ook rechtstreeks mailen op pieterjan@fysiotherapievanbreestraat.nl.

Pieterjan is aanwezig op: maandag, woensdag en vrijdag