Roel Wilbers

Roel Wilbers

Book Appointment

Roel Wilbers

Fysiotherapeut, manueel therapeut, arbeidsfysiotherapeut, behandelingen van stuitklachten

Roel is in 1999 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is sindsdien werkzaam als fysiotherapeut. In 2005 heeft hij zijn diploma Manuele therapie behaald en de jaren erna is hij opgeleid in onder andere de behandelmethodes volgens McKenzie en Mulligan. De laatste jaren heeft hij zich ook gespecialiseerd in behandeling van stuitklachten en kun je bij Roel ook terecht voor ademtherapie.

Roel werkt ook al vele jaren als arbeidsfysiotherapeut. Niet alleen in behandelsessies voorziet hij mensen van advies bij arbeidsgerelateerde klachten, hij komt ook bij bedrijven voor werkplek analyses en interventies.
Door de jaren heen heeft Roel veel gereisd en ook in het buitenland gewerkt als fysiotherapeut en in vrijwilligersprojecten. In het tweede deel van zijn carrière is hij zich ook steeds meer gaan verdiepen in het niet mechanische deel van lichamelijke klachten en voornamelijk in de meer de oosterse en meer holistische benadering van gezondheidsklachten. Hij is meditatietrainer en heeft over dit onderwerp een boek uitgebracht en een podcast (zie www.meditatie.amsterdam) en geeft trainingen over onder meer het omgaan met stress en het werken met je energieniveau.

Voor een afspraak of vragen bel 020-6629348 of email roel@fysiotherapievanbreestraat.nl

Roel is aanwezig op: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag