Tarieven

Fysiotherapie zit niet standaard meer in het basispakket van de zorgverzekeraar. Dit betekent dat u een aanvullende verzekering moet afsluiten. Bij de meeste aanvullende verzekeringen zit er een vergoeding voor fysiotherapie in het aanvullende pakket. Dit kan variëren in een bepaald budget of in een aantal behandelingen. Dit is bij elke zorgverzekeraar verschillend. Wij beschikken over informatie over de verschillende vergoedingen per zorgverzekering, echter blijft U altijd zelf verantwoordelijk voor het wel of niet verzekerd zijn.

Wij hebben niet met alle zorgverzekeraars in 2022 een contract afgesloten.
Dit betekent dat als u verzekerd bent bij een van deze verzekeraars of bij een van hun gelieerde verzekeringen (volmachten) u van ons een factuur krijgt. Deze kunt u zelf indienen bij uw verzekering.
Mocht U niet of onvoldoende verzekerd zijn bij een gecontracteerde verzekering, dan zullen we ook een factuur sturen voor de betreffende behandeling.

Tarievenlijst Fysiotherapie 2022
Zitting Fysiotherapie (30 min) €40,00
Zitting Kinderfysiotherapie (45 min) €54,00
Zitting Manuele therapie (30 min) €49,00
Zitting Psychosomatische fysiotherapie (30 min) €49,00
Zitting Psychosomatische fysiotherapie (60 min) €75,00
Zitting Golf fysiotherapie (60 min) – aparte afspraak €68,00
Intake en onderzoek fysiotherapie €57,00
Toeslag voor uitbehandeling €18,00
Andere tarieven op aanvraag

Bij een niet nagekomen afspraak en/of niet 24 uur van te voren afgebelde afspraak 100% van het behandeltarief.

Algemene voorwaarden

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Als dit niet het geval is zijn wij genoodzaakt om de volledige behandeling te declareren.

De praktijk is niet aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen. Lees hier meer over. Indien u aanvullend verzekerd bent bij een gecontracteerde verzekeraar worden de behandelingen rechtstreeks gedeclareerd bij de verzekering. Bij een niet gecontracteerde verzekeraar, alleen basisverzekering of buiten het aanvullende pakket geldt het bovenstaande tarief en ontvangt u een nota.

Bij herhaaldelijke foutmeldingen / afwijzingen van de ingediende declaratie, door uw zorgverzekeraar, zijn wij genoodzaakt u een factuur te sturen.

Als u onder behandeling bent bij ons in de praktijk stemt u in met deelname aan een klanttevredenheidsonderzoek via QDNA (opgelegd door de zorgverzekeraars) en LDF (Landelijke Database Fysiotherapie) ten behoeve van de verbetering van de kwaliteit (voorwaarden van Praktijkregister Fysiotherapie en enkele zorgverzekeraars). U kunt aan uw fysiotherapeut doorgeven of u bezwaar heeft hiertegen.

Als u onder behandeling bent bij ons in de praktijk stemt u in met alle algemene voorwaarden en heeft u kennis genomen van de privacy policy.

Fysiotherapie Manuele therapie van Breestraat is aangesloten bij Fysiotherapie Collectief Amsterdam (FCA).