Puck Pinxt

Book Appointment

Puck Pinxt

Ik ben Puck Pinxt en op dit moment zit ik in mijn derde jaar fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat ik vorig jaar mijn juniorstage bij Fysiotherapie van Breestraat heb gelopen kom ik hier nu een dag per week als fysiotherapie-assistent werken. Ik heb veel zin om op deze manier nog extra praktijkervaring op te doen naast het volgen van mijn studie.
Voordat ik begon aan het studeren van fysiotherapie heb ik op de middelbare school in Amsterdam zuid gezeten, het Fons Vitae lyceum, de buurt is voor mij dus erg vertrouwd terrein.
Naast school en werk ben ik ook veel op de wielrenfiets terug te vinden, vooral de off-road disciplines vind ik het allerleukste om te doen. Gravel, mountainbike, veldrijden en dit jaar voor het eerst in de winter ook strand racen. Dus kom met alle fiets gerichte vragen vooral naar mij, ik vind het leuk om je er alles over te vertellen.
Verder heb ik nog veel meer hobby’s, zo heb ik een jaar ski les gegeven in Oostenrijk en vind ik eigenlijk alles wat met sporten te maken heeft leuk om te doen.

Een afspraak maken?

Dit kan snel en gemakkelijk via deze pagina! Hier kan ook een voorkeur voor een therapeut worden aangegeven. Maar je kan ook bellen naar 020-6629348 of een mail sturen naar puck@fysiotherapievanbreestraat.nl

Puck is aanwezig op maandagmiddag